Vellykket Oppussingsprosjekt

De fleste vil oppdage at når de gjør hjemmet reparasjoner og generelle forbedringer, oppfyller prosessen ikke akkurat planleggingen. Du tror kanskje noe vil bare ta en dag og litt innsats, men du vil sannsynligvis oppdage at ting blir litt mer kompliserte. Arbeid for å effektivisere forbedringsprosessen ved å lese disse tipsene.

Når du gjør et DIY-forbedringsprosjekt, sett sikkerhet først. Forsikre deg om at du bruker beskyttelsesuniform og utstyr som arbeidssko, hard hatt, googles og arbeidshansker når det trengs. Bruk elektroverktøy (spesielt de du ikke er kjent med) med ekstrem forsiktighet. Les instruksjonene og be om hjelp når det er nødvendig. Oppussingsbutikker er en god informasjonskilde.

Du trenger ikke å kaste ut de gamle kurvemøblene. Visst, det kan være forvitret, men du kan gjøre dem gode som nye. Bytt ut de gamle putene, eller sy et nytt deksel til dem. Kjøp litt billig spraymaling i sjokkerende svart eller elegant hvit og spray kurvet sett i den valgte fargen. Sørg for å bruke en beskyttelsesmaske over munnen for sikkerhets skyld. Dette kan få terrassesettet til å se bra ut som nytt og gi deg en grunn til å tilbringe dagen utendørs.

Du bør alltid bruke vernebriller eller vernebriller når du kutter med sag eller annet utstyr. Hvis du ikke bruker verneutstyr for øynene, kan deler av materialet du skjærer, eller støv komme i øynene eller forårsake irritasjon. I alvorlige tilfeller kan du gjøre permanent skade på øyet.

Når du prøver å holde hjemmet kaldt om sommeren, bruk alle fansen du kan. Du kan avkjøle et rom ved å bruke takvifter, da disse holder luften i bevegelse. Bruk av rom- og takvifter kan bidra til å redusere mengden energi du bruker til å kjøre klimaanlegg, og senke strømregningen.

Å velge riktig malingsfarge for et rom er viktig. Farge kan påvirke hvordan du føler deg når du er i rommet. En kul farge vil roe deg, mens en varm tone kan gi deg energi. Hvis du maler et lite rom, bruk en kul farge, da det får rommet til å se større ut. Hvis plassen er imponerende, bruk en varm farge for å få den til å føles koseligere.

Mal gulvet i seksjoner som tilsvarer retningen på plankingen. Når du maler gulvet i et stort rom, er det lett å male deg inn i et hjørne eller å utilsiktet blokkere tilgangen til resten av huset til malingen tørker. Hvis du maler i seksjoner, kan du legge igjen stier som løper langs bestemte brett. Når du maler den tilstøtende delen, vil alt passe perfekt.

Oppussing av hjemmet er et stort tema. Fra å sette et nytt sett med gardiner til å faktisk bytte ut vinduene dine, kan alt kvalifisere som en «forbedring». Selv for den minste oppgaven du prøver, må du være ordentlig opplært i hvordan du kan gjøre det. Bruk tipsene i denne artikkelen for å guide deg gjennom noen vanlige forbedringer.